Besøg skolen

Overvejer I, om jeres børn skal gå på Livets Skole? Vi viser den meget gerne frem. I kan bestille en rundvisning af nogle af vores søde elever og samtidig få en snak med vores skoleleder.

Rundvisning

Hvis I skal vælge skole til jeres børn, og overvejer om Livets Skole er noget for jer, kan I aftale at få rundvisning på skolen. Ring til vores kontor på telefon 3874 2551 og lav en aftale.

Åben Skole

Den 1. torsdag i november holder mange af landets grundskoler Åben Skole, og det gør vi også. Her kan I komme forbi til en uforpligtende rundvisning, få en snak med vores skoleleder Jens, ansatte og bestyrelse og møde nogle af vores søde børn. Jeres egne børn er også meget velkomne.

I kan læse mere om vores Åben Skole-program her på hjemmesiden og på Facebook fra ca. 1. oktober.

Prøveuger

Hvis I ønsker at flytte jeres børn til vores skole fra en anden skole, aftaler vi et prøveforløb på 1 uge. I prøveforløbet følger jeres børn hverdagen i den klasse, de skal gå i, og i slutningen af prøveforløbet evaluerer vi sammen, hvordan det er gået: Er Livets Skole den rette skolevalg for jeres? Hvis det er det, aftaler vi, hvordan og hvornår jeres barn skal begynde.