Besøg skolen

Overvejer I, om jeres børn skal gå på Livets Skole? Vi viser den meget gerne frem. I kan bestille en rundvisning af nogle af vores søde elever og samtidig få en snak med vores skoleleder.

Rundvisning
Hvis I skal vælge skole til jeres børn, og overvejer om Livets Skole er noget for jer, kan I aftale at få rundvisning på skolen. Det gør I ved at ringe til vores kontor på telefon 3874 2551 og lave en aftale.

Inden rundvisningen bedes I indbetale 200 kr. til vores konto i Merkur Bank (link til bankside) og skrive jeres barns navn og det ønskede klassetrin i tekstfeltet.

I bedes også inden rundvisningen udfylde/underskrive/returnere en indskrivningsblanket, som I får ved at henvende jer til kontoret.

Åben Skole
Den 1. torsdag i november holder mange af landets grundskoler Åben Skole, og det gør vi også. Her kan I komme forbi til en uforpligtende rundvisning, få en snak med vores skoleleder Jens, ansatte og bestyrelse og møde nogle af vores søde børn. Jeres egne børn er også meget velkomne.

I kan læse mere om vores Åben Skole-program her på hjemmesiden og på Facebook fra ca. 1. oktober.

Prøveuger
Hvis I ønsker at flytte jeres børn til vores skole fra en anden skole, aftaler vi et prøveforløb på 1 uge. I prøveforløbet følger jeres børn hverdagen i den klasse, de skal gå i, og I slutningen af prøveforløbet evaluerer vi sammen, hvordan det er gået: Er Livets Skole den rette skolevalg for jeres? Er der yderligere forholdsregler, der skal sættes i værk?

For at vi kan sætte prøveforløb i gang – skal der være indbetalt gebyr på 200 kr. til konto i Merkur Bank (link til bankside). Skriv jeres barns navn ”prøveuge” i tekstfeltet. Skal jeres børn herefter gå på Livets Skole, vil I blive bedt om at indbetale et indmeldelsesgebyr på kr. 800. De vil også blive opkrævet skolepenge og evt. SFO for prøveperioden og den kommende periode.