Livets Musikskole

Musik har altid være en stor og vigtig del af livet på skolen, men i efteråret 2017 åbnede vi ”Livets Musikskole”.

Hos os spiller vi af og med hjertet. Udgangspunktet for undervisningen i musikskolen er de samme værdier, som vi har på Vanløse Friskole – tryghed og trivsel, plads til alle og faglighed. På Livets Musikskole tror vi på, at alle kan synge og spille musik, og børnene skal først og fremmest lære at føle glæden ved at bruge stemmen eller mærke fingrene bevæge sig på instrumentet og høre den lyd, det kan frembringe.  Men vi forstår også at se det unikke talent og styrke det.

Vi har korundervisning, bandundervisning og enetimer i instrumentalundervisning. I øjeblikket tilbyder vi timer i klaver, guitar, tromme, violin, blokfløjte og klarinet, og vi prøver så godt, vi kan, at følge efterspørgslen på flere tiltag. Alle undervisere er konservatorieuddannede/aktive musikere, og alle er optagede af skolens værdier som det bærende i den musikalske udvikling.
Livets Musikskole afholder flere koncerter i løbet af året, hvor alle får mulighed for at vise, hvad de har lært. Der er ingen tvang til at deltage – men det er et trygt sted at prøve sine evner af, hvis man har lyst.

Al undervisning foregår på skolen efter endt skoletid.

Priser

Solo – instrument: 20 minutter hver uge, kr. 125 pr. gang.

Hold – band og kor: 45 minutter- 1 time hver uge, kr. 50 pr. gang.

Der er ca. 35 undervisningsgange i et skoleår – fratrukket lejrskole, emneuger/stemningsuge og diverse helligdage.

Undervisningen betales via skolepengene én måned forud – ved aflysning uden erstatningstime fratrækkes ikke afholdt undervisning på næste måneds regning.

Loading...