Velkommen til Livets Skole

Jeg hedder Jens og er skoleleder på Livets Skole, som holder til i Vanløse i en gammel, gul villa, hvor vi både har faglighed, sundhed og trivsel på skemaet.

Vi har alle de fag, man kender, som dansk, matematik og engelsk, men vi har også to særlige fag der har fokus på børnenes selvforståelse og personlige kompetencer, nemlig stemning og livsforståelse.

På Livets Skole er vi også opmærksomme på at få rørt os. Udover at tænke bevægelse ind i en del af timerne, kan man hver formiddag se alle lærere og elever fra skolen løbe en kilometer i kvarteret for at få rystet kroppen igennem, så den bedre kan finde ro til de næste timer.

Livets Skole - Skjulhøj Alle 50 - 2720 Vanløse </br> Tlf.: 38 74 25 51 Mail: <a href="mailto:kontoret@livetsskole.dk">kontoret@livetsskole.dk</a>