Indskrivning

Page_Indskrivning

Indskrivning

Ønsker I at indskrive jeres barn på Livets Skole, skal I til rundvisning på skolen – kontakt os på Kontoret for aftale. Forud for en rundvisning bedes I indbetale kr. 200 (Merkur Bank, reg. nr. 8401 kto. nr. 4216182 – skriv jeres barns navn i tekstfeltet samt ønsket klassetrin). I bedes ligeledes forud for rundvisningen udfylde/underskrive/returnere en indskrivningsblanket, som kan tilsendes jer pr. mail ved henvendelse til Kontoret.

Hvis I ønsker at flytte jeres barn til vores skole fra en anden skole, aftaler vi et prøveforløb på 1 uge. I slutningen af prøveforløbet evaluerer vi sammen, hvordan det er gået; om vi er det rette skole for jeres barn og om der evt. er yderligere forholdsregler, der skal sættes i værk. For at vi kan sætte prøveforløb i gang – skal der være indbetalt gebyr på kr. 200.

Hvis I ønsker at skrive jeres barn op til en af vores klasser, og der ikke p.t. er plads i klassen, bliver jeres barn skrevet på venteliste. Hvis der bliver en ledig plads i den ønskede klasse, vil I blive kontaktet af Kontoret og blive indbudt til en rundvisning/snak med skolens leder.

Ved endelig optagelse i Livets Skole på skolen – skal indbetales et optagelsesgebyr på kr. 800.

Vi har på skolen søskendegaranti – søskendebørn der skal starte i børnehaveklasse i fx august 2019 – skal være indskrevet senest 1. november året forud for optagelse for at være sikret denne garanti. Ligelig kønsfordeling prioriteres før anciennitet på venteliste.

Fra skoleåret 18/19 optager vi ikke elever til 7. og 8. klasse jf generalforsamlingsbeslutning april 2017.

Livets Skole - Skjulhøj Alle 50 - 2720 Vanløse </br> Tlf.: 38 74 25 51 Mail: <a href="mailto:kontoret@livetsskole.dk">kontoret@livetsskole.dk</a>