Indskrivning

Page_Indskrivning

Kig forbi før I skriver jer op

Hvis I tænker, at vores skole lige er stedet for jeres barn, vil vi rigtig gerne vise jer rundt inden I skriver jer op. Vi synes nemlig det er vigtigt at I og jeres barn selv lige får mulighed for at opleve vores skole i virkeligheden.

I kan booke en rundvisning med nogle af vores elever via kontoret. På rundvisningen vil I også møde Dorte, skolens leder, som vil fortælle mere og svare på flere spørgsmål.

Indskrivning

Ønsker I at indskrive jeres barn, vil vi foreslå jer at komme forbi og se skolen. I forbindelse med rundvisningen får I en indskrivningsbrochure med, som I skal udfylde og sende retur. Derudover skal I indbetale et indmeldelsesgebyr. I har også mulighed for at læse indskrivningsbrochuren her: yderside og inderside

Hvis jeres barn flytter til vores skole fra en anden, aftaler I og vi et prøveforløb på 1-2 uger, hvorefter vi evaluerer hvordan det er gået, om vi er det rette sted for jeres barn og evt. om der er forholdsregler der skal sættes i værk. Det kan være at der skal læses ekstra op i et fag eller at der er uvaner fra den gamle skole I der hjemme skal være ekstra opmærksomme på at luge ud i.

Livets Skole - Skjulhøj Alle 50 - 2720 Vanløse </br> Tlf.: 38 74 25 51 Mail: <a href="mailto:kontoret@livetsskole.dk">kontoret@livetsskole.dk</a>