Det her kan vi

Page_DetKanVi

Vi lærer vores børn at skrive, regne og at være mennesker

På Livets Skole går vores klasser kun til og med 7. klasse. Derfor har vi ikke afgangsklasser og afgangseksaminer at måle vores faglighed på.

Men vi følger vores elever i deres videre skolegang, og sidste gang en af skolens tidligere klasse gik til eksamen på vores brobygningsskole, var de med til at højne karaktergennemsnittet, og de elever, der er gået videre på gymnasiet, har fået flotte afgangseksaminer derfra.

Ud over de fine faglige tilbagemeldinger har vi fået mange positive ord om vores tidligere elevers sociale kompetencer.

Vi hører tit at vores gamle elever bliver rost for at begå sig utroligt fint som mennesker. De er socialt kompetente, og de bidrager til et godt miljø i deres nye klasser – det tager vi som et tegn på, at vi gør det godt.

For at være helt sikre har vi også vores egen årlige evaluering blandt elever og lærere, og en gang om året får vi besøg af en ekstern tilsynsførende.

Livets Skole - Skjulhøj Alle 50 - 2720 Vanløse </br> Tlf.: 38 74 25 51 Mail: <a href="mailto:kontoret@livetsskole.dk">kontoret@livetsskole.dk</a>