Sundhed og sygdom

Børn på Livets Skole følger de kommunale sundhedsplejerske- og tandlægeordninger, og de bliver løbende indkaldt til undersøgelser.

Sundhedsplejerske

Vi er tilknyttet den kommunale sundhedsplejerske, der kontakter os, når det er tid til undersøgelser. Første gang, børnene skal til sundhedsplejerske, er i børnehaveklassen, og her skal forældrene med.

Sundhedsplejersken ser børnene nogle gang igennem skoletiden og vurderer bl.a. børnenes sundhed og udfører screeningsundersøgelser på bl.a. syn, hørelse, farvesyn, vægt og højde.

Hvis I eller jeres børn har brug for råd og vejledning uden for de planlagte besøg hos sundhedsplejersken, er I velkomne til at kontakte hende selv. Det kan for eksempel være, hvis jeres børn har problemer med overvægt, mobning eller fysisk udvikling.

Tandlæge

Skolen er ikke tilknyttet nogen skole-tandlæge-ordning. Det er den kommunale distriktsskole, der står for indkaldelsen til tandlæge. I modtager indkaldelsen i e-boks.