Kost og 10-mad

Livets Skole er en sund skole, og vi lægger vægt på, at børnene får en varieret og sund kost hver dag.

At møde i skole med overskud er en forudsætning for at børnene kan lære noget. Derfor regner vi selvfølgelig også med, at I som forældre hver dag fylder jeres børn godt op med både sund mad, søvn og kærlighed.

Madpakker

Madpakkerne skal også være sunde. Børnene må altså ikke have kage, chokolade, yoghurtdrikke, müeslibarer mv. med i madpakken. Til gengæld må de gerne have tørret frugt og nødder med.

Vi drikker vand til maden, og børnene skal have drikkedunk med hver dag.

I forbindelse med sociale arrangementer på skolen kan vi fravige sukkerpolitikken.

10-løb, 10-mad og frikvarterer

Det er vigtigt at røre sig, og hver dag kl. lidt i 10 løber alle – både lærere og børn – en tur. Bagefter mødes vi i gården og spiser 10-mad (grønt/frugt/groft), som nogle af de store elever har tilberedt.

Det er obligatorisk at deltage i 10-løbet, og børnene skal altid have sko med/på, der er til at løbe i. Både børn og voksne på skolen er ude i alle frikvarterer