Del i hverdagen

Opskriften, på at skabe børn der er fagligt og socialt stærke, er, at vi alle – forældre og ansatte – engagerer os i skolen og gør afstanden mellem den og børnenes hjem så lille som muligt.

Vi forventer, at forældre sætter sig ind i skolens værdier, regler og rammer og støtter op.

Det betyder, at hjemmet og vi som skole arbejder tæt sammen og fortæller hinanden, når der opstår problemer det ene sted og sammen arbejder på at få dem løst.

Vi regner derudover også med, at alle forældre på skolen tager aktiv del i skolens fællesskab, herunder også deltagelse i aktiviteter der går ud over skoletiden.

Derfor regner vi med, at både forældre, lærere og elever tager konflikter og uenigheder alvorligt, og gør deres bedste for at løse dem konstruktivt.

Vi regner også med at alle vi voksne, der er omkring børnene, viser vejen og forpligter børnene, hvad angår sprog, åbenhed og rummelighed.