Abonner på skolens kalender

Det er muligt at abonnere på skolens kalender der er genereret af GoogleCal. Her kan du læse hvordan.

Skolens kalender ligger hos Google, og det er muligt at trække informationer om datoer, møder og arrangementer over til din egne kalender, eller til applikationer, hvis de kan synkroniseres med Google.

På den måde slipper du for selv at skrive arrangementer, begivenheder og ture på skolen over i din egen kalender.

Sker der ændringer i tider eller datoer vil de automatisk blive opdateret hos dig. For eksempel, hvis en tur til bliver rykket fra en fredag til en lørdag.

Sådan gør du?

1. Kopier følgende link:https://www.google.com/calendar/ical/65lelsbdjlldpjd3c301po9sh0%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

2. Gå til din Googlekalender og vælg “Tilføj” eller “Add” nederst til venstre i kalendervinduet, under “Andre kalendre”. Hvis du ikke har en Googlekonto skal du oprette en (det er gratis).

3. I menuen der popper op vælger du “Tilføj via webadresse” eller “From URL”

4. I feltet der kommer frem sætter du linket fra punkt 1 ind, og vælger “Tilføj til kalender” eller “Add to calendar”

Skolens kalender skulle derefter optræde i din egen kalenderoversigt, dog uden at du kan redigere i oplysningerne. Du kan selv vælge hvilken farve skolens kalender skal vises med.

Hvis der skulle være fejl i kalenderen må du endelig give besked så det kan blive rettet. Alle rettelser vil med det samme blive opdateret hos alle de der er koblet til Skolekalenderen.

Du kan også følge Regnbuen

Regnbuen har sin egen kalender som du kan abonnere på. Fremgangsmåden er den samme som ovenfor, du skal bare indsætte dette link i stedet: https://www.google.com/calendar/feeds/plpbssvtufft35n6cpmu61a6r0%40group.calendar.google.com/public/basic

Loading...